- Dette er en mulighet det var umulig å si nei til. Å få jobbe med selveste nasjonalskatten Holmenkollen må være noe av det kuleste jeg kan tenke meg, sier Martin Giæver.

Giæver har de siste årene jobbet som innholdsprodusent og har bakgrunn som journalist og programleder fra NRK og TV2. Han ser frem til å jobbe med sportsarrangementer som samler folk.

- Jeg gleder meg til arrangementene i Kollen og tenker at vi trenger en ordentlig folkefest her etter flere år med pandemi og restriksjoner, sier  Giæver. 

Daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Stefan Marx, mener Giævers har erfaring som passer perfekt for å nå ut til et skiinteressert publikum.

- Med Martin får vi en erfaren kommunikasjonsekspert om bord. Det er viktig for Holmenkollen Skifestival å nå ulike målgrupper på mange plattformer og flater. Den brede kompetansen til Martin er unik i denne sammenhengen, sier Marx.

Den årlige folkefesten i Holmenkollen arrangeres hver vinter med verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert, samt verdenscupen i skiskyting. en folkefest som trekker titusenvis av skientusiaster til stadion og ut i løypene. I tillegg arrangeres rulleskirennet Skishow om sommeren.

Marx har tro på at Holmenkollen Skifestival kommer til å få stor oppmerksomhet fremover, særlig når Giæver er med på laget. 

 - Jeg er sikker på at man kommer til å legge merke til en ny og sprek tilstedeværelse av 130-åringen Holmenkollen Skifestival i ulike medier fremover, sier Marx.

Holmenkollen Skifestival er eid av Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund.

Giæver tar over etter Sindre Svadberg som melder overgang til Norges Fotballforbund.