- Geelmuyden Kiese skal være stedet hvor Norges største kommunikasjonstalenter får utvikle seg i sitt tempo. Da er det hvordan du leverer som er viktig, ikke hvor lenge du har jobbet. Er du god nok, er du gammel nok, sier administrerende direktør Severin Roald.

Mathias Fløtaker kan som 27- åring plusse på seniorrådgiver på CV en sin. Karrieren i GK startet i september 2020 da han ble juniorkonsulent. Etter ett år rykket han opp til konsulent, og bare et halvt år etter fikk han et nytt opprykk til rådgiver.

Fløtaker har nå klatret alle trinnene på GKs karrierestige på under tre år, og blir en av de yngste seniorrådgiverne i byråets historie.

- I GK har det vært mulig å ha en bratt læringskurve hele veien. Jeg har fått mulighet til å få mer ansvar og tillit, samtidig som det har vært flinke folk å lære av. Nå er jeg spent på å ta fatt på ny rolle som seniorrådgiver, sier Fløtaker.

Fløtaker er opprinnelig fra Fredrikstad, og er utdannet siviløkonom fra NHH. I tillegg til GK har han jobbet som journalist i VG, NTB og Fredriksstad Blad.

Også Fredrik Moracchioli Lura (23) har fått opprykk til konsulent, etter et halvt år som juniorkonsulent. Han er også utdannet siviløkonom fra NHH, og har jobbet som journalist i Finansavisen.

- GK er en fantastisk læringsarena med utrolig flinke folk og spennende kunder. Jeg stortrives og skal fortsette å gi full gass, sier han.

GK har også nylig ansatt Mari Sæten som ny konsulent på corporate-teamet. Hun har master i politisk økonomi fra London School of Economics og har jobbet med kundekontroll i DNB. 

Ida Breili Davidsen har fått deltidsstilling  som juniorkonsulent for digital markedsføring. Hun studerer i tillegg markedsføring ved Høyskolen Kristiania.