PR-byrået BCW Oslo har ansatt Thomas Strømstad og Karoline E. Holmstrøm Ulateig som nye rådgivere. Samtidig er Fredrik Halsen blitt en del av det faste teamet.

- Vi er svært glade for å ha Thomas, Karoline og Fredrik med oss på laget. De tar med spisskompetanse og ung giv, som gir oss et fortrinn og enda bedre forutsetninger til å møte etterspørselen vi har fra våre kunder, sier administrerende direktør Kristian Sarastuen.

Karoline Holmstrøm Ulateig har tidligere jobbet med risikovurdering hos Danske Bank og med PR arbeid innen både kommersiell og ideell sektor. 

- Her i BCW får jeg mulighet til å lære mer om ESG og hvordan selskaper jobber for å omstille seg i det grønne skiftet, sier Ulateig.

Thomas Strømstad kommer fra Rasmussen Global, Anders Fogh Rasmussens politiske konsulenthus. Der jobbet han for internasjonale kunder i energi og finanssektoren, i tillegg til å gi råd til statlige aktører om geopolitiske utfordringer. 

- Internasjonale problemstillinger er min spisskompetanse. Da er det midt i blinken å få muligheten hos et globalt byrå som BCW. Et volatilt internasjonalt landskap utfordrer etablerte sannheter i næringslivet. Men økt politisk risiko byr på muligheter så vel som utfordringer. Der kan vi bistå, sier Strømstad.

Fredrik Halsen tar med seg åtte år med politisk erfaring fra Høyre. Han har tidligere erfaring fra byrå.

- Det er veldig kult å bli en del av det faste laget her på huset. Jeg trives godt i BCW og synes det er spennende å kunne hjelpe kunder når de står ovenfor kompliserte politiske utfordringer, sier han.