Sebastian Otterhals kommer fra Geelmuyden Kiese, der han har jobbet med  politikk og myndighetskontakt de siste tre årene. Han har vært både kundeansvarlig og prosjektleder for flere store selskaper og merkevarer, og ble i tillegg sendt til Cannes i fjor for å vinne PR-gull sammen med sin tidligere GK-makker, Bendik Thun.  Nå er han klar for nye eventyr som rågiver i Wergeland Apenes. 

Partner og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese, Severin Roald ønsker Otterhals masse lykke til i sin nye rolle. 

- Sebastian er en kjernekar og har gjort en veldig god jobb i Geelmuyden Kiese. Vi ønsker han lykke til videre og han er alltid velkommen tilbake til oss, sier han.

Byråleder i Wergeland Apenes, Martin Apenes, forteller at Otterhals har «stått høyt på ønskelista deres».

- Og vi er veldig tilfredse med at han endelig er om bord, sier han. 

Apenes forteller at Otterhals kommer til å jobbe med kunder i krysset mellom offentlig virksomhet og næringslivet. 

- Sebastian har nese for strategi, teft for politikk og et velutviklet talent for å skape merverdi for kunden. Det er ikke annet å gjøre enn å glede seg til fortsettelsen, legger han til. 

Otterhals har også erfaring fra politikk som folkevalgt, tillitsvalg og ansatt i Unge Høyre og Høyre. I dag er han kommunestyrerepresentant i Bærum og er 1. nestleder i lokallaget.

- De siste årene har jeg sett hvordan politikk kan skape muligheter for næringsliv, men også hvordan manglende politisk oversikt og dårlig kommunikasjon kan skade bedrifter og bransjer. Det nytter ikke å komme inn i siste liten. Skal man bli sett og hørt må man jobbe strategisk og langsiktig, fortsetter Otterhals.