- DVA er et unikt byrå, med sine talenter og tilbud i verdensklasse, så dette er virkelig et fantastisk oppkjøp. Vi har stor tro på Creative Tech som et differensierende og berikende kommunikativt fortrinn i en tid da merkevarer sliter med å nå ut og skjære gjennom støyen, sier Leif Geiger, Chief Growth Officer i
Paritee, i en pressemelding. 

Byrået har sitt team i Stockholm og blir med oppkjøpet Paritees hjørnesteinstilbud innen kreativ teknologi. DVA Creative Technology Studio opererer i grensesnittet mellom markedsføring, kommunikasjon og teknologi, og ble grunnlagt av Anna Adamsson, Bo Gustafsson, Jessica Thorelius og Johan Anstérus.

- Etter syv år i markedet er dette akkurat det neste steget DVA var ute etter. Med Paritee er vi klare til å gire opp for å betjene flere markeder og enda større oppdrag. Sammen med en erfaren partner med et tydelig fokus på innovasjon og vekst, passer dette oss perfekt, sier administrerende direktør i DVA Studio, Jessica Thorelius.

GK-oppkjøpet skal sikre kundene større kundeverdi.

- På grunn av sin markedsposisjon og evner innen alt digitalt, VR/AR/AI, spill, opplevelsesbasert kommunikasjon og sanntidsbaserte visuelle effekter, blir DVA enda en strategisk hjørnestein for Paritee når vi søker å bli et internasjonalt hjem for virkelig innovative byråer og talenter som ønsker å gjøre en forskjell. Entreprenørskap og lidenskap for kommunikasjon kjennetegner både Paritee og DVA, og denne følelsen av tilhørighet er et sterkt fundament for vår videre vekstreise, sier administrerende direktør i Paritee og ny styreleder i DVA, Jonas Palmqvist.

Det opplyses om at DVA Creative Technology Studio vil fortsette å fungere som en uavhengig enhet etter oppkjøpet.