Geelmuyden Kiese ansetter Stijn van Oorschot (25) og Magnus Steen Selvik. Begge begynner som konsulenter denne høsten.

Det melder byrpet i en pressemelding.

van Oorschot er ansatt i avdelingen for finans og selskapskommunikasjon, og har tidligere vært intern i Geelmuyden Kiese sommeren 2022.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Geelmuyden Kiese. Her stortrivdes jeg når jeg jobbet som intern. Jeg fikk mye ansvar, varierte oppgaver og det var et høyt tempo. Som leder for NHHS lærte jeg å holde mange jern i ilden, noe jeg utvilsomt får bruk for i Geelmuyden Kiese. Nå gleder jeg meg til å lære av flinke kolleger og sette mitt preg på oppgavene, sier van Oorschot.

Steen Selvik er ansatt i avdelingen for politikk og myndighetskontakt, og har tidligere jobbet som debattjournalist i Aftenposten, praktikant i public affairs-byrået Kruse Larsen og kommunikasjonsrådgiver i NRK.

- I Geelmuyden Kiese får jeg mulighet til å kombinere kunnskapene mine om statsvitenskap med erfaringene fra journalistikk og kommunikasjon. Jeg har lyst til å utvikle kommunikasjonsferdighetene mine, lære mer om bransjen og selskapene vi jobber med, og bidra til at Geelmuyden Kiese fortsatt er det selskapet kunder går til når de trenger kommunikasjonsråd, sier Selvik.

Byråleder Severin Roald er godt fornøyd med de nye rekrutteringene.

- Vi ønsker å tiltrekke oss de beste kommunikasjonstalentene i Norge. Både Stijn og Magnus har sterke rådgiveregenskaper, skriver godt og treffer på verdiene våre. De tar også med seg god samfunnsforståelse, som er viktig for oss som et samfunnsbyrå, sier Roald.