Konsulentgigant henter nytt reklame- og PR-byrå: - Jeg måtte jobbe med de beste i sine bransjer

Ny markedsdirektør betyr som regel nye byråer. Det gjør det også i KPMG.

Publisert / Oppdater

Caroline Walø Harstad
Caroline Walø Harstad Journalist

I høst gikk Henrik Haakestad Lervold fra rollen som markedsdirektør i PWC, til å bli markedsdirektør i KPMG. Nå styrker revisjons- og rådgivingsselskapet laget og øker innsatsen på marked- og kommunikasjonsarbeidet.  

- Da KPMG skulle utarbeide ny merkevareplattform var jeg aldri i tvil om at jeg måtte jobbe med de beste i sine bransjer. Å kombinere forretning, PR, media og reklame på denne måten sikrer at vi forener kreativitet, samfunnsforståelse og forretningsfokus på en strålende måte, sier Lervold.
 
Selskapet har tidligere jobbet med reklamebyrået Anorak og hatt kommunikasjonstjenester hos Los&Co, men har nå valgt å samarbeide med Pol og Storm Communications for å utforme en ny merkevarestrategi.

Han mener vi snart vil se resultatet av arbeidet.
 
- Ja, det kommer til å skille oss ut, sier Lervold til Kampanje. 

Les også: Går fra PwC til erkerivalen: - Klin umulig ikke å takke ja

Som med alle andre i bransjen kan også KPMG bli bedre på å kommunisere mer lettfattelig og tydelig. Per Valebrokk, Storm Communications

- KPMG består av supersmarte og flinke folk

De ny byråpartnerne sier det blir første gang Pol og Storm Communications jobber tett sammen i en merkevareprosess. Begge byråene har imidlertid samarbeidet med Lervold i hans tid i PWC. Marius Eriksen, strategisk rådgiver i Pol, mener det er noe ekstra forlokkende med å jobbe med en utfordrer.
 
- Å kunne tilføre nye perspektiver til en merkevare som KPMG, og være med å forme en kreativ retning i en kategori som er veldig «corporate», er gøy. Særlig når det er vilje i ledelsen til å gjøre det, sier han.
 
Også partner og seniorrådgiver i Storm Communications, Per Valebrokk, trekker frem ledelsen når han skal kommentere sin nye kunde på konsulentsiden. 
 
- KPMG består av supersmarte og flinke folk, men som med alle andre i bransjen kan de bli bedre på å kommunisere mer lettfattelig og tydelig. Henrik og resten av ledelsen har et sterkt ønske om å endre på dette og bli best på å kommunisere enkelt og smart, sier han.
 
- For oss i Storm er det en spennende og givende utfordring å være med på denne endringen, legger Valebrokk til.

Les også: Millionoverskudd i Stordalens PR-byrå – nå kjøper han ut Kruse Larsen

Konsulentgigant henter nytt reklame- og PR-byrå: - Jeg måtte jobbe med de beste i sine bransjer