JCP Prad tar over millionkontrakt fra Tante Randi - danket ut seks andre byråer i kampen om Osloskolen

25-åringen vender tilbake til skolebenken. Se hvordan byråene ble rangert her.

Publisert / Oppdater

Anette Johansen-Desjardin
Anette Johansen-Desjardin Journalist

I 2020 var det Tante Randi som kjempet seg til topps i tøff konkurranse med 15 andre byråer, og til slutt landet millionkontrakten med Utdanningsetaten. 

Tirsdag denne uken kunne kommunikasjonshuset JCP feire 25 årsdagen, og på tampen av uken ble det klart at de har enda en ting å feire, etter at de vant rammeavtalen med Osloskolen.

JCP nærmer seg 100 ansatte, og består av JCP PRAD, JCP Event, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Just Cruzin’ Production (JCP) landet på nesten 309,3 millioner kroner i omsetning i fjor, der JCP PRAD sto for 32,6 millioner kroner.

Les mer: JCP begynte som et inderlig ønske om en cruiseferie - i dag fyller selskapet 25 år

- Passer perfekt inn

PR- og reklamebyrået JCP PRAD, gikk seirende ut av anbudskonkurransen om å levere digitalt innhold og mediekjøp for Utdanningsetaten, og tildeles kontrakten som har en varighet på maksimalt fire år, til en verdi med en ramme på inntil 20 millioner kroner.

- Vi er selvfølgelig veldig glade for alle kunder, også Osloskolen. Vi er opptatt av å ha en mangfoldig kundesammensetning, og Osloskolen passer perfekt inn, sier byråleder Lars Eia Kirkholm, til Kampanje.

Byrået har lenge jobbet med Utdanningsdirektoratet, men dette er deres første kontrakt med Osloskolen.

- Dette blir så gøy! Det å få lov til å være med på å blant annet rekruttere enda flere flinke lærere til Osloskolen er både givende, viktig og ikke minst morsomt.

- Osloskolen skiller seg ut fra andre skolekretser på flere områder, mulighetene er flere, mangfoldet er større og ikke minst så er det jo mye større. Det å bidra til å få vist frem alt Osloskolen har å by på er noe vi virkelig ser frem til, sier Eia Kirkholm.

- Har truffet spikeren på hodet

Totalt mottok Utdanningsetaten åtte tilbud hvor syv av disse var kvalifisert og dermed vurdert.

PR- og reklamebyrået konkurrerte mot Trigger, Anorak, Try Råd, Snakk Kommunikasjon, Tbwa og Tante Randi, hvor det til slutt var Trigger og Anorak som sto igjen i finaleheatet med JCP PRAD.

I kontrakten fremgår det at kvalitet er vektet 80 prosent, og pris de resterende 20. De tre finalistene utmerket seg blant annet med god oppdragsforståelse, gode team og godt beskrevet metode, heter det videre. Valget sto mellom vinneren og Trigger - som utnevnte seg som de to sterkeste. 

- Vi jobber med Oslos aller viktigste målgruppe, nemlig barn og unge. Derfor ønsker vi å samarbeide med et byrå som virkelig forstår vårt samfunnsoppdrag, og som kan engasjere lærere, elever og foresatte. JCP PRAD har gjort et kjempeinntrykk på oss, og vi gleder oss til å jobbe med dem de neste årene, sier kommunikasjonsrådgiver Ellen Prerovska Andersen i Osloskolen.

Hun forteller at JCP PRAD imponerte med deres evne til å finne løsninger som treffer målgruppen.

- De viste at de har truffet spikeren på hodet tidligere, og på oppgaven de fikk fra oss viste de også imponerende målgruppeinnsikt og gode løsningsforslag. Vi er overbevist om at dette blir et godt samarbeid, avslutter Andersen.

Slik ble byråene rangert:JCP PRAD slo Trigger og Anorak

Byrå: Poeng pris (20 %) Poeng kvalitet (80 %) Total:
JCP PRAD 7,21 10 9,44
Trigger Oslo 7,43 9,5 9,09
Anorak 4,85 9 8,17
Try Råd 3,22 9 7,84
Snakk Kommunikasjon 8,93 7 7,39
TBWA 10,00 6 6,80
Tante Randi 6,88 6 6,18

JCP Prad tar over millionkontrakt fra Tante Randi - danket ut seks andre byråer i kampen om Osloskolen