Tidligere i år klarte Naug & Venner å hente inn Sbanken til kundelisten sin. De fikk i oppdrag med å lage et kommunikasjonskonsept for bankens nye satsing på forbrukslån. 

- Vi skal gjøre dette på Sbanken-måten, og skal ikke være haier og tigere som andre aktører på dette området, sa leder for merkevare og kommunikasjon i Sbanken, Leif-Kjartan Bjørsvik.

Full kontroll
Nå er reklamekampanjen klar, og der loves kundene «full kontroll» over forbrukslånet sitt. Sentralt i kampanjen står et par som åpenbart har full kontroll på det meste. I reklamefilmene som går på lufta i disse dager kastes både søppel, pannekaker, nøkler og bøker med stor presisjon.

- Sbanken er opptatt av å ha en åpen dialog med kundene sine og det var utgangspunktet når de nå skal ut å kommunisere forbrukslånproduktet sitt mer aktivt enn tidligere. Vi skal ikke friste eller love enkle løsninger, vi skal snakke om orden og kontroll med glimt i øyet, samtidig som vi er tydelige på fordelene ved enten å flytte forbrukslånet eller ta opp et nytt i Sbanken, sier byråleder i Naug, Christian Gottschalk.

Se filmen her (saken fortsetter):

Ikke filmtriks
I motsetning til hva mange kanskje tror, er det ikke filmtriks som er forklaringen bak de imponerende scenene, men tålmodighet og gode kast - og cast.

- Folk tror jo det meste de ser på tv er filmtriks, så det at vi faktisk har gjort alt på ekte er en viktig og morsom del av det kreative konseptet, sier kreativ leder Martine Flatlie i Naug.

- Jeg tror kanskje ikke produksjonsselskapet var like enige på tagning 136, sier hun, og viser til bokscenen.

Det tok i alt tre dager å få alt til å stemme og Naug og produksjonsselskapet Storylounge overlot så lite som mulig til tilfeldighetene.

- Vi fant folk som har veldig god kroppsbeherskelse. Han ene er utdannet sirkusartist, sier Flatlie.

Bakomfilmene, som viser hvordan snutten ble til, skal også vises på tv.

Se bakomfilmene her: