Ikea setter i gang en ny byråkonkurranse til tross for det de beskriver som et veldig godt samarbeid med reklamebyrået SMFB.

- SMFB leverer på et imponerende høyt nivå, noe de har gjort gjennom hele reisen vår, og har med tiden blitt en slags utvidet famille. Ved å gå løs på oppgaver med overaskende innfallsvinkler, og løsninger som gjør at det strekker litt i smilebåndet, har de i snart ett tiår vist Ikea som en sjarmerende hjelper som gjør hverdagen litt enklere, sier Tobias Lien, markedskommunikasjonssjef i Ikea Norge, i en pressemelding.

Likevel åpner han nå for å innlede samarbeid med andre byråer.

- For å sikre at Ikea forblir relevant i fremtiden, mener vi at vi aldri må slutte å være nysgjerrige, og alltid stille oss selv spørsmålet om hvordan vi kan gjøre ting bedre. Etter å ha vært i et monogamt forhold med SMFB i over åtte år, føler vi tiden er inne for å mate denne nysgjerrigheten og se hva som rører seg der ute. SMFB er naturligvis invitert inn i pitchen og vil få muligheten til å forsvare posisjonen sin, avslutter Lien.

Les også: Satte Obama-stol i billigkroken - nå høster SMFB internasjonal oppmerksomhet