Hos reklamebyrået Morgenstern er Eirik Mikalsen ansatt som ny rådgiver. Han kommer sist fra McCann og har ojobberfaring som strategidirektør i OMD.

- Dette er et veldig spennende tidspunkt å begynne i Morgenstern som har etablert seg som en seriøs utfordrer til de svære byråene. Timingen kunne simpelthen ikke vært bedre, sier Mikalsen.

- Men hvorfor slutter du i McCann?

- Tiden i McCann har vært fin, men alle kjærlighetsforhold tar slutt etterhvert. Og med de endringene som skjedde i McCann, var det en perfekt timing å begynne å leke med Ole, sier han i en kommentar til Kampanje.

Utover det ønsker han ikke å kommentere det som nå skjer hos hans tidligere arbeidsgiver.

I februar i år ble det kjent at McCann og underselskapet Drive ble slått sammen til ett selskap – med navnet Drive McCann. det ble leder for Drive, Bjørn Sloreby, som skulle lede det nyfusjonerte selskapet videre, men sammenslåingen skulle ikke få konsekvenser for de ansatte.

Denne uken kunne Kampanje melde at det er duket for nedbemanning likevel, der fem personer har sagt opp sine jobber og ytterligere seks personer er permittert. 

Les også: Nedbemanning i McCann etter sammenslåing: - Jeg tror vi er i mål nå (Abo.)

- Helt nødvendig
Byråleder Ole Hustad begrunner økningen i staben med at byrået trengte flere hender til å løse stadig flere oppdrag.

- Med Eirik på plass kan vi tilby enda bedre strategisk bistand til både nåværende og fremtidige kunder. Dette er helt nødvendig ettersom oppdragsmengden til byrået har økt i både omfang og kompleksitet det siste året, sier Hustad.