I det som nok er en turbulent tid for VG, lanserer mediehuset to nye filmer for kampresultat-tjenesten VG Live. For våren er jo høysesong for et problem mange møter; at arrangementer kolliderer med fotballkamper - Kampkræsj.

Hos VG kommenterer markedsdirektør Hanan Jahr timingen på VG Live-kampanjen slik;

- Dette er en kampanje for VG-Live. Vi vet at tusenvis av barnedåper, bryllup, konfirmasjoner, osv. kommer til å kræsje men noen av årets viktigste fotballkamper. Timingen for kampanjen kunne ikke vært riktigere. Lanseringen av kampanjen 16. mai, rett før FA-Cupfinalen og 2 uker før Champions League finalen var derfor nøye planlagt, sier hun til Kampanje.

Det er reklamebyrået Per Høj som står bak filmene. Kreativ leder Øyvind Waage stolt over de nye filmene.

- Det er gøy når man får ta ut en ganske enkel idé på så mange måter og flater. VG har vært spreke og satsa, sier han til Kampanje.

Filmene kommer til å gå på tv, nettutendørs, avis og radio. Filmene er produsert av Tangrystan med Robert Jitzmark på regi.

Se filmene her:
Bryllup:

Dåp: