Marius Jensen (47) er ansatt som strategisk rådgiver i Ernö. Jensen har i løpet av karrieren rukket innom både DDB, Vizeum og Opinion før han de siste årene har jobbet som gründer med fokus på e-handelsløsninger.

- Jeg anser Ernö som et av de sterkeste kreative miljøene, og med en klar ambisjon og spennende planer fremover. Så når jeg nå var klar for en retur til reklamebransjen, var dette en perfekt match for meg, sier Marius Jensen i en pressemelding.

Byråleder i Ernö, Stian Giskeødegård, kaller Jensen «en faglig tungvekter».

- Jensen er ekstremt engasjert, har et av bransjens skarpeste hoder og har opparbeidet seg solid, praktisk erfaring med den digitale økonomien. Dagens kommunikasjonslandskap krever både tung strategisk kompetanse, og stadig mer digitalt og datadrevet fokus. Her har Jensen en bakgrunn som passer perfekt, og han var akkurat den vi så etter når vi nå fortsetter å rigge byrået for fremtiden, sier Giskeødegård.

Videre er Lars Sæhli Karlsen (32) ansatt som ny frontendutvikler, og inngår i Ernös voksende digitale miljø. Karlsen kommer sist fra Foll Reklamebyrå, der han var leder for digital produksjon.

- Den retningen Ernö nå staker ut er kjempespennende, og det å få muligheten til å jobbe dedikert med webutvikling i et så spennende miljø, var umulig å si nei til, sier Sæhli Karlsen.