Det er retailbyrået Kicker Stockholm, som tidligere gikk under navnet Promenad, som forsvinner. Beslutningen om å legge ned er tatt av eieren, det nordiske kommunikasjonskonsernet North Alliance (NOA).  Rundt 15 personer rammes av nedleggelsen, skriver svenske Resume.

- Som nesten alle initiativ i NOA er beslutningen kundedrevet. Det handler om at vi tilpasser vårt tilbud etter markedets etterspørsel-. Den kompetansen som finnes i de øvrige byråene i NOA er fullt ut tilstrekkelige for å hjelpe våre kunder på retail, sier NOAs sjef i Sverige, Petronella Panérus, til Resumé.

I regnskapsåret 2018 landet Kicker en byråinntekt på 20,9 millioner svenske kroner. Driftsresultatet (EBIT) landet på 3,1 millioner svenske kroner.

Les mer: Øker overskuddet i North Alliance - passerte 100 millioner for første gang