Coop Obs har kjørt sitt nye konsept «Kunsten å handle smart» i snart ett år og kampanjene knyttes i stor grad til anledninger, som den populære festdraktkampanjen i mai. Nå kommer Obs med sin første julekampanje på konseptet. 

- Noe av det viktigste med begrepet smarthandel er alle fordelene som oppstår når du kan slå sammen mange handleturer til én. Barnefamiliene er spesielt presset på tid før jul, og det kan føles overveldende med alt som skal planlegges, kjøpes og ordnes, derfor er Obs sitt konsept ekstra relevant i denne perioden, sier markedssjef Stine Sjølie. 

Hun mener «julekampanjer som regel er en ganske forutsigbar øvelse».

- Det er nisser, dekkede julebord og høytidelig julestemning. Men denne gangen ønsket vi oss en relevant og produktnær kampanje med fokus på at julehandel kan gjennomføres effektivt og uten stress, sier hun.

Det er SMFB som har stått for ideen, som er produsert  av OBHF med Eigil Langmark  på regi. Mediebyrå er PHD.

Du kan se filmen her.