Tidliere leder av JCP PR & Advertising, Frederik Horn, har startet for seg selv. Nå er han klar for å presentere et nytt kreativt konsept for den norske industribedriften Hunton Fiber. Den er utviklet i samarbeid med GR&EI og Iteo.

Kampanjen «Alle gode ting er tre» lanseres i disse dager i fire land. Den består av en overbyggende merkevarekampanje og fire taktiske produktkampanjer. I Norge er hovedbudskapet «Alle gode ting er tre», ellers i Norden brukes lokale varianter av «Slipp naturen inn».

- Vi er svært fornøyd med hvordan byråene løste oppgaven smertefritt i disse utfordrende tider, sier Anette Strømberg, markedssjef i Hunton.

- Vi ønsker å løfte Huntons tre naturlige isolasjonsprodukter i det nordiske markedet. Horn & Co og GR&EI forsto med en gang de høye ambisjonene våre. Vi er imponert av at de kom opp med et kreativt konsept og produserte reklamefilmer – på alle språk – i en krevende situasjon for oss alle.

Horn & Co ble startet i januar i år av Frederik Horn, som er tidligere byråleder i Verdens Sterkeste Mann og Ernö, i tillegg til JCP. Hans samarbeidspartnere i GR&EI består av Torstein Greni og Eivind Eidsslott, som begge har bakgrunn fra McCann.

- Dette er et strålende eksempel på kvaliteten og effektiviteten du får hos små byråer, sier Frederik Horn til Kampanje.

- Det er ekstra givende å kunne bistå en aktør som Hunton som tilbyr bærekraftige løsninger basert på norsk trefiber, sier Torstein Greni.

Iteo har bistått med PR, innhold, mediaplassering og landingsside. Dette er tredje år på rad at de jobber med nordiske merkevarekampanjer for Hunton.