På St. Hansaften postet Oslo Kommune en nytolkning av Lillebjørn Nilsens «God natt, kjære Oslo». Filmen hadde en rekkevidde på over 160 000 visninger på Facebook et knapt døgn etter at den ble publisert, og er i skrivende stund sett litt over 300.000 ganger. 

Videoen er en kjærlighetserklæring til byen, og blir fremført av Oslo-Filharmonien og artistene Tuva Syvertsen, Lil Halima, Frida Ånnevik og Lars Lillo-Stenberg.

På sin Facebook-side skriver Oslo kommune:

- Vi legger bak oss en svært spesiell vår. En vår som har krevd veldig mye av alle i byen. Fremdeles er ikke krisen over og Oslo kommune er fortsatt på det høyeste beredskapsnivået. Vi må alle leve med smitteverntiltak og konsekvensene av utbruddet i lang tid ennå. Men, heldigvis er vi nå over i en fase der smittespredningen er lav. Der vi sakte, men sikkert kan åpne opp byen. Nå har sommeren kommet og Oslo kommune ønsker å si til alle innbyggere: Tusen, tusen takk for innsatsen så langt.

Videoen er produsert av The Oslo Company i samarbeid med Grappa Musikkforlag, Universal Music Norge, Oslo-Filharmonien og artistene Tuva Syvertsen, Lil Halima, Frida Ånnevik og Lars Lillo-Stenberg.

- Oslo kommune kom til oss med en idé vi likte veldig godt. For oss føltes det både naturlig og givende å bidra til å formidle et positivt budskap til byen vi er så glad i. Det har vært et godt samarbeid med kommunen, fantastiske artister og orkesteret, sier Ida Ellisif Knutsen, sjefprodusent i The Oslo Company.

Du kan se hele filmen som er produsert av The Oslo Company her.