Disney lanserer i dag selskapets julekampanje med en tre minutter lang, animert reklamefilm i spissen. Som en del av julekampanjen, kalt «Fra alle oss til alle dere», markerer Disney et 40 år langt partnerskap med veldedighetsorganisasjonen Make-A-Wish, som oppfyller ønsker for barn med livstruende sykdom mellom 3-18 år.

Se filmen her:


- Håper publikum involverer seg
Luciano Manzo
, president og administrerende direktør i Make-A-Wish International sier deres partnerskap med Disney har bidratt til å innfri mange ønsker til barn over hele verden.

- Vi er veldig glade for å være en del av denne julekampanjen. Høytiden er en så meningsfull tid for mange familier for å feire gode minner, og det er fantastisk å ha muligheten til å innvilge enda flere livsforandrende ønsker med Disneys støtte. Vi håper publikum elsker den animerte reklamefilmen og involverer seg, sier Manzo.

Disney sier fans kan kjøpe et begrenset antall av retro Mikke Mus-bamsen man kan se i reklamefilmen, hvor en del av inntektene gis til Make-A-Wish.

- Julen er en tid for å gi og gi tilbake, og vi er glade for å lansere denne julekampanjen som støtter vår veldedighetspartner gjennom mange år, Make-A-Wish. Målet vårt var å fortelle en universell historie som inspirerer gjennom temaene familie, kjærlighet og spesielle tradisjoner. Vi håper at Disney-fansen liker kortfilmen, sier Tasia Filippatos, SVP Disney EMEA.

Norsk artist synger
Det er den norske artisten Ylva som synger sangen «Kjærlighet er et kompass» i den norske versjonen av reklamefilmen.

- Jeg har sett på Disney helt siden jeg var liten og alltid vært en stor fan. Jeg føler meg så heldig som har fått muligheten til å jobbe med dem på denne sangen. «Kjærlighet er et kompass» er en utrolig fin og viktig sang som handler om å vite at man ikke er alene. Dette er en drøm, sier Ylva.

Reklamefilmen vil har premiere mandag 9. november både på TV og digitalt, i tillegg til i Disneys egne kanaler.