Årets tiende Sølvfisk er nå delt ut og det er Pol som er oktober måneds store vinner. Vinnerfilmen, «The winner is», laget for Lotto og Norsk Tipping, får skryt av juryen for å være både sjarmerende og morsom.

Janne Brenda Lysø og Christian Lauritzen er kreatørene bak vinnerfilmen. De sto også bak Lotto-filmen «Sjetil» som vant Sølvfisk i fjor høst.

- Det føles veldig godt å ha en sølvfisk i garnet. Sølvfisken bærer med seg en bitteliten touch av berømmelse og muligheten til å vinke hjem i 2,5 sekunder på TV og dermed er det ekstra stas, sier kreatørene til Kampanje.

Les også: Janne Brenda Lysø har fått ny makker: - Fungerte så bra at jeg spurte om fast følge

Se vinnerfilmen her:


- Juryen er enstemmig

Sølvfisk-juryen skriver følgende i sin begrunnelse:

- Lotto har for vane å produsere engasjerende filmer på en lest som vi nordmenn har omfavnet i mange år. Nå er de tilbake. Ikke bare med Lotto, men også med Otto! En sjarmerende film med hunden Otto i hovedrollen. Alle vil vel vinne i Lotto, men lite har vi tenkt på at også hunder eller andre firbente venner kan nyte like godt av en eventuell storgevinst. Filmen er drevet frem av morsomme poenger, detaljer og ikke minst en herlig voice jobb.

- Et solid arbeid i et kjent univers med en ny vri og hovedrolleinnhaver gjør at juryen er enstemmig i valget av sølvfisk for oktober. Gratulerer til Norsk Tipping og POL. Gratulerer til Lotto. Gratulerer til Otto, fortsetter juryen.

Pol-kreatørene synes det er en svært hyggelig tilbakemelding.

- Lotto-konseptet har jo eksistert i mer en 25 år så det er ekstra gøy å høre ordene «ny vri», sier Brenda Lysø og Lauritzen.

Otto vant også reklamebørsen
Lotto sjarmererte seg også til topps i reklamebørsen forrige måned, godt hjulpet av hunden Otto. Ingen andre filmer var bedre likt i målingen som gjennomføres av mediebyrået Mediacom.

Les mer: (L)Otto sjarmerer seg til topps i reklamebørsen – her er månedens vinnere og tapere

Det er produksjonsselskapet Tangrystan som har produsert reklamefilmen med Lars-Kristian Flemmen på regi og Beate Tangre som produsent.

Les også: Kolonial.no droppet pitsj da de byttet fra Anorak til Pol