DN styrker innholdsbyrået DNX med to nye ansatte samtidig som mediekonsernet også henter inn to nye strategiske rådgivere fra henholdsvis Trigger og Schibsted Partnerstudio. De to nye rådgiverne er Jakob Hoberg, som blir strategisk rådgiver med ansvar for innsikt, og Wenche Klundseter som blir strategisk rådgiver med kommersielt ansvar for DNs «Fremtidsprosjekt».

Les også: Tidligere Vice Media-sjefen til Trigger: - De skiller seg ut og pusher grenser

Det til tross for at sier det har vært tøft for mediekonsernet og da særlig i reklamemarkedet der omsetningen i tredje kvartal falt med over 30 prosent sammenlignet med tilsvarende tall i 2019, eller drøye 18 millioner kroner.  

Men utover høsten skal «kundene ha kommet tilbake og etterspørselen økt kraftig».

- DN er i rivende utvikling, også kommersielt, sier direktør for reklame og kommunikasjon. Hege Kosberg til Kampanje.

Les også: Resultatbedring for DN-eier – men kraftig fall i reklamesalget

I tillegg begynner Linn Engesvik fra DN-redaksjonen innholdsprodusent i innholdsbyrået DNX og Celine Ugland Brudeseth fra Superblaise blir senior prosjektleder i samme avdeling.

- Vi hadde flere hundre søkere på de utlyste stillingene. Etter en lang og grundig prosess kom vi fram til denne kvartetten og er utrolig glade for at de valgte oss, sier Kosberg.

Hun mener «lang og bred erfaring fra medie- og byråverden» har vært viktig og at de nye ansatte vil tilføre DN «viktig kompetanse som kundene vil nyte godt av.»

- Gjennom 2020 fikk vi understreket at innovasjonskraft og kompromissløst fokus på kvalitet trigger kundene og DNs publikum, også under en pandemi, sier DNX-leder Tonje Nordan i en melding.

Gode digitale formater og studiosendinger i DN Kontekst skal også ha vekket etterspørselen hos kundene og flere utgaver av DN Studio er planlagt for 2021. S

- Innsikten i DN-huset er unik, og da snakker jeg ikke bare om vår dype kunnskap om våre egne lesere og brukere, , men også om norsk samfunns- og næringsliv. Kombinasjonen gjør at vi kan tilby våre kunder enda bedre kampanjer og prosjekter. 2021 blir spennende, sier DN Rådgivnings leder Andreas W. Hatlevik