Bilabonnementstjenesten Imove lanserer ny kampanje og nytt kommunikasjonskonsept for det internasjonale markedet. Det er PR- og reklamebyrået JCP PRAD står bak

- Vi ønsket å få frem hvor &#%! det er å eie bil, og hvor enkelt det er å abonnere på bil via Imove, sier kreatørene Helge Svendsen og Øivind Kristiansen i en pressemelding. 

I reklamefilmen møter vi to personer som har nokså like liv, bortsett fra at den ene har valgt å ta i bruk imove. 

- Det å ha bil er en utømmelig kilde for frustrasjoner, kjedelige dekkskift, dyre reparasjoner og kontroller. Dette er et universelt anliggende og vi er overbeviste om at denne kampanjen vil fungere like godt internasjonalt som i Norge, sier Svendsen og Kristiansen. 

Se en av reklamefilmene nederst i saken

Den norske teknologibedriften Imove er allerede lansert i flere europeiske markeder. JCP PRAD vant den internasjonale pitsjen om kontoen i vår. Den første kampanjen går bredt ut i kanaler som TV, sosiale medier og i de største digitale mediene.

- Det har vært både gøy å krevende å lage en kommunikasjonsplattform som skal fungere også utenfor Norges grenser, sier byråleder i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm.

- Folka i Imove er en gjeng som ikke er redd for å forsøke nye ting og som har turt å stikke seg ut i en mer eller mindre generisk bilbransje. Da blir det både morsomt og modig, en uslåelig kombinasjon, legger Kirkholm til.

Filmene er produsert av Wemake, med Nic & Sune på regi.