Den digitale legetjenesten Maja.no har tidligere tilbudt tørre truser fra truseautomat ved Munch Brygge, vekket oppsikt med gratis klamydiatest til innbyggere i Hemsedal under Ex on the Beach-innspilling og spøkt med Oda i frekk kampanje.

Legetjenesten for jenter på ballen nok en gang, denne gangen i delvis sammenheng med gjenåpningen av Norge når de nå inngår et samarbeid med leveringstjenesten Wolt.

For nå som dansegulvene fylles opp av yr ungdom, trår Maja.no til med noe de aller heldigste kanskje trenger dagen derpå.

Man kunne nemlig fra søndag av bestille klamydiatest via Wolt. Dermed kan man få burger og test på døra - dagen derpå.

- Dette er noe vi gjør litt for gøy, men også for å vise at vi ønsker å tilpasse oss målgruppen vår. Vi jobbber for å forbedre og forenkle helsetjenester og da skulle det vel egentlig bare mange, sier Martine Flatlie, markedssjef i Maja.no

Ny kampanje:

Ny kampanje fra Maja.no. Nå skal de levere klamydiatest med burgern til dem som trenger det dagen derpå. Foto: Maja.no

Skam-skuespiller
Selv om Flatlie ikke kan gå ut med hvor mange tester som ble solgt, så forteller hun at det var meget gode tall i og med at tilbudet ble lansert før kampanjen rullet ut.

Kampanjen er laget i samarbeid med reklamebyrået Morgenstern. Skuespiller i reklamefilmen er Astrid Elise Arefjord, som er aller mest kjent som den rare helsesøsteren fra suksess-serien Skam.

- Målgruppen vår vokste opp med Skam, så dette er en slags gest til dem, sier Flatlie.

Kampanjen blir å finne utendørs og på digitale flater.

Se reklamefilmen her: