I disse dager lanserer reisebyrået TUI en ny kampanje. Det er den første fra TUIs nye globale varemerkeplattform og oppdaterte grafiske identitet.

- Det er etterlengtet. Vi har planlagt for dette ganske lenge, sier merkevaresjef i TUI, Lisa Rönnberg.

- Verden begynt å åpne opp igjen, og nå kan vi reise til land selv utenfor Europa. Vi kan endelig opppleve ting på nytt sammen med nære og kjære. Turen er så mye mer enn selve reisen - det er forventninger, nye opplevelser og minnene vi har sammen for resten av livet, fortsetter hun.

TUI har utviklet den nye varemerkeplattformen og identiteten sammen med reklamebyrået Leo Burnett i Storbritannia. I tillegg har TUIs eget in-house kreative studio sammen med Forsman & Bodenfors fra Stockholm tilpasset kampanjen til det nordiske markedet.

- Vi har arbeidet med samtlige europeiske merkevarer. Vi har utviklet TUIs tidligere kampanjekonsept til å bli mer moderne, fleksibelt og lekent. Det nye konseptet gir oss mulighet til å spre vår merkevare, og å legge til og prate om nye produkter på et enda mer distinkt sett. Vi forblir relevante for våre kunder og vi kan vise at vi tilbyr noe for alle, sier Rönnberg.

- Kan du si noe om økonomien. Hvor mye har dere brukt?

- Det jeg kan si er at vi ligger på samme nivå på mediainvesteringer som før pandemien, sier hun.

Hun legger til at kampanjen også har et annet innhold enn de tidligere kampanjene og at det moderne uttrykket kommer til sin rett med mer fartsfylt musikk og bildespråk, farger og bevegelser.

- Har du troa på turiststorm nå?

- Vi ser en stor etterspørsel og økt trafikk på våre sider. Jeg man vil oppleve noe nytt og det har vi ansvaret for, enten det er en uke på Gran Canaria eller to uker i Thailand eller Mexico, sier Rönnberg.

Rönneberg forteller at kampanjen skal gå ut på fjernsyn, sosiale medier, digitalt, papir og utendørsreklame.

Musikken i kampanjen er for øvrig artisen Juniore.

Her kan du se den nye reklamefilmen til Tui.