Sølvfisk-juryen har jobbet seg frem til oktober, og denne gangen er det DNB og Try som løftes frem for høstens film i kampanjen «Hun investerer». 

Dette er tredje bølge i DNBs kampanje for å øke antall kvinnelige investorer. Første film hadde Beyoncé og «Run the World» på lydsporet. Nå har DNB skrudd tiden et par hakk tilbake og gått for No Doubt og 90-tallsslageren «Just a Girl».

- Universet der kvinnene tar over verden videreføres på mesterlig vis i denne energibomben av en film. Sterk avsenderidentitet med girlpower fra første til siste rute - vi digger det! sier juryen.

- Herlig låtvalg med No Doubts «Just a Girl» som setter den klassiske teksten i en ny kontekst og dimensjon. Dynamiske og svært bevegelige kameraføringer i kombinasjon med morsomme detaljer gjør at filmen kan sees om og om igjen. Sykt bra gjennomført. Heia alle kvinner der ute. No reasons for you to run and hide! avslutter de.

Det er Bacon som har produsert filmen. Fiona Burgess har hatt regi.

Les mer: DNB med ny stjernesignering på pophimmelen – får med seg Gwen Stefani i ny kvinnekampanje