Det er reklamebyrået Pol som står bak de nye filmene til Kondomeriet.

- Det er alltid utfordrende å finne gode løsninger for en kunde som Kondomeriet, sier kreatør Anders Arnoldsen Holm til Kampanje.

- Det er jo det som gjør det ekstra gøy også, da. Vi må passe på at budskapet kommer tydelig fram, samtidig som vi ivaretar den lekne tonen i kommunikasjonen deres. Og så skal det gjennom et veldig trangt nåløye for å slippe gjennom sensuren på tv- og nettkanalene. Det skal helst treffe rett i målgruppen, men ikke de yngre TV-titterne, fortsetter han.

Arnoldsen Holm roser regissør Morten Borgestad for hva han har fått til med den lille filmserien.

- Å lage en serie med filmer som handler om orgasme kunne vært verre, men her ønsket vi å gjøre det så hverdagslig og nedpå som mulig, og Morten har klart å skape et søtt og fint univers, som forhåpentligvis treffer publikum like godt som Kondomeriet pleier å gjøre, sier Arnoldsen Holm.

Se to av Kondomeriets nyeste reklamefilmer her:


Kondomeriet og Pol fleiper om brannbil og sprut: