Landbrukets eget innholds- og reklamebyrå styrker staben og har funnet sine nyeste ansatte i mediebyrået Mindshare og laboratoriegruppen Eurofins som leverer tester til blant annet matindustrien. De to er Kristine Vogt Beylegaard og sivilagronom Stine Helland.

- Vi er svært glade over å ha fått Kristine og Stine med på laget. Kompetanseområdene deres er på hver sin måte veldig viktig for Tun Byrå, sier leder Marianne Vangsøy i en melding. 

Tun Byrå er Tun Medias eget innholdsbyrå, og tilbyr innholdsmarkedsføring til primært, distrikts- og landbrukskunder. Vangsøy mener byråets nisje krever høy grad av landbrukskompetanse.

- Kundene våre forventer at vi er kompetente på dette fagområdet. Derfor er det viktig å få inn en skribent med denne spisskompetansen, sier Vangsøy.

- Jeg har vokst opp på landet
Helland er utdannet sivilagronom fra Norges Landbrukshøgskole. Hun har jobbet i landbruket i over 20 år, nå sist i Eurofins, der hun blant annet har hatt ansvar for markedsføring og kommunikasjon.

- Jeg har et stort engasjement for norsk landbruk og alltid drømt om å få skrive mer. I Tun Byrå får jeg kombinert landbrukskompetansen min med å skrive, så det er helt perfekt, sier Helland.

Vogt Beylegaard er ansatt som strategisk rådgiver. Hun har produsert innhold for nett og TV i over 15 år, både i TV 2 og som frilanser. De siste årene har hun jobbet i mediebyrået Mindshare, med kunder som Helsedirektoratet, FHI, Røde Kors og Norges Sjømatråd.  

- Jeg er vokst opp på landet og alltid vært opptatt av norsk matproduksjon. Vi er inne i en spennende tid for norsk landbruk og jeg gleder meg til å være en god rådgiver for kundene til Tun Byrå i et medielandskap som stadig endrer seg, sier Beylegaard.