Rubrikkjempen Finn.no er ute med helt nye reklamefilmer som skal vise hvor masete et kjøp og salg på nettet kan være. 

- Vi er en av landets best likte merkevarer, men har jo noen mangler som alle andre. Og er det noe vi vet folk ikke elsker med Finn, så er det alle meldingene man må jobbe seg gjennom. Pruting, avtaler som ikke overholdes og merkelige misforståelser, forteller markedssjef Hanne Lill Johnsen.

Disse mindre hyggelige sidene ved handel er bakteppe for de nyeste reklamefilmene fra Finn.

- Nå lanserer vi heldigvis «Fiks ferdig - meldingsfri handel». En funksjon som i korte trekk gjør det å kjøpe brukt veldig likt som det å kjøpe nytt. Du trykker på en knapp og får pakken rett i postkassen. Allerede nå er det over 500.000 annonser ute med muligheten for å handle tingene «Fiks ferdig». Vi får feedback fra både kjøpere og selgere på at dette er en funksjon de virkelig elsker, sier Lill Johnsen.

Reklamefilmene er som alltid produsert av reklamebyrået Morgenstern.

- Vi syns det er tøft av Finn å ville snakke om et av sine svake punkter. Også er det jo litt deilig og kunne signere med løsningen til slutt, sier kreatørene bak kampanjen, Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø.

Her kan du se en av de nye reklamefilmene til Finn.no og Morgenstern.