Viking er ute med nye reklamefilmer for å vise at redningstjenesten er raske med å hjelpe folk tilbake på veien enten dekket er flatt eller strømme tar slutt og det hele begynner og slutter med et sjarmerende «morn, morn».

- De færreste er klar over at man uansett forsikring, bilgaranti, medlemskap eller avtaler kan ringe Viking på 06000 og få hjelp. Man er nok heller ikke så bevisst på at at de aller fleste har en avtale som gjør at man slipper å betale for redningsaksjonen, sier Sjur Jensen Bay, markedsdirektør i Viking Redningstjeneste.

I filmen møter seerne et ektepar med lang erfaring i å lytte til forbipasserende biler på svingete vestlandsveier og ikke minst lære seg alskens nye lyder. 

- Det er ekstra gøy når det ramler inn et annerledes manus med tydelig ambisjon om historiefortelling i mailboxen! En real og lærerik utfordring. Mer av det, sier Stian Johansen hos Willy Nikkers som har vært regissør for filmen.

Det er reklamebyrået Good Morning Naug med det kreative teamet Morten Andresen og Thorbjørn Naug som står bak filmen. I tillegg har Morten Kjærnes vært rådgiver med prosjektlederne Fanny Østhaug og Ida Myhre. Produsent hos Willy Nikkers har vært Krister Svensli.

Her kan du se den nye reklamefilmen til Good Morning Naug for kunden Viking.