Marius Aasen har mange år bak seg som kreatør i Try, og kommer sist fra en periode i datterbyrået Pol. Nå blir han kreativ leder i Los & Co.

- Marius er en faglig sterk kreatør som står bak mange imponerende kampanjer både her hjemme og internasjonalt. Vi vokser om dagen, og da gjelder det å få de beste folka med på laget. Marius står bak jobber mange skulle ønske de hadde lagd selv, sier daglig leder Espen Haugen i Los & Co.

Han sikter blant annet til Norwegians «Brad is single»-kampanje som vant to internasjonale Grand Prix. 

- Han vil styrke den kreative avdelingen vår ytterligere og er allerede godt i gang med å hjelpe oss til å tørre å utfordre enda mer kreativt, sier Haugen

I Los & Co skal Aasen både jobbe som fagansvarlig for kreatørene og i eget kreatørteam.

- Los er et veldig spennende sted fordi de tror på at gode ideer er god business. Med et ekstra fokus på forretningsutvikling og kreativ strategi, er de veldig godt rustet for å kunne lage ting som virkelig betyr noe for kundene våre. Det blir en spennende utfordring som leder å sørge for at vi klarer å hevde oss enda mer i bransjen fremover, sier Aasen.

Han vil ikke røpe hvem han får som teammakker.

- Vi kan ikke avsløre hvem jeg skal jobbe i team med helt enda, men det er en skikkelig bra hen, som jeg gleder meg til å jobbe med. Vi er begge veldig opptatt av å faktisk finne en løsning på kundenes problemer, og ikke bare snakke om de. En perfekt match, både for oss og for Los.