Reklamekonkurransen Epica, der journalister fra hele verden utgjør juryen, inkludert Kampanje, har kåret årets vinnere og det norske byrået Try gjør det skarpt.

Try får Grand Prix i PR for navnekatalogen de lanserte i samarbeid med Ikea tidligere i år. Den inneholdt 800 navn fra Ikeas møbelsortiment til inspirasjon for nybakte foreldre. Samme jobb får også ett gull og ett sølv i konkurransen.

- Så utrolig gøy! Dette er en jobb vi har jobbet lenge og mye med, og da er det fantastisk å bli premiert med et Grand Prix. Å bli juryert til fjorårets beste PR-jobb i konkurranse med de beste PR-jobbene over hele verden, er en veldig hyggelig julegave. Takk til julenissen i Epica og gratulerer til vår strålende kunde Ikea, sier kreativ leder Egil Pay i Try.

Saken fortsetter etter filmen.

Les mer: Ikea vil gi nybakte foreldre navnehjelp – presenterer katalog med over 800 navn

Try henter i tillegg gull og bronse for «The Proud Forecast» for TV 2, bronse for «The Life Collection» for Ikea, bronse for «A Turn for Crib Death» for Universitetet I Bergen og bronse for «Dirty Stories» for Jif.

Den samlede prisfangsten gjør Try til det nest beste byrået i årets utgave av Epica, bare slått av kanadiske Rethink.

Morgenstern får også ett gull i kategorien Topical and Real-time advertising, i tillegg til to bronse for arbeidet «Finn + Munch» for Finn.no. De henter også hjem ett sølv for «Befriend Monday» som de har laget for Finn.no.

Se gulljobben her:Anorak får to sølv i konkurransen fordelt på arbeidene «Land of the Unfree» for Amnesty og «Behind Closed Curtains» for Fontenehuset. Førstnevnte får i tillegg en bronse.

Pol får ett sølv og to bronse for filmen «When Harry met Santa» for Posten.

Anti får ett sølv for den nye visuelle identiteten til Universitetsforlaget.

Kampanje gjør oppmerksom på at journalist Dag Robert Jerijervi har vært representert i juryen. Han har ikke vurdert de norske bidragene.