I en tid der de fleste dagligvareaktører snakker om lave priser, går Evergood på lufta med et nytt reklamekonsept som skal bygge opp under slagordet «Litt dyrere, for smakens skyld».

Markedsdirektør Ted Allergoth i Joh. Johannson Kaffe synes ikke det er blitt et mer utfordrende slagord å ha.

- Det er såpass innarbeidet hos det norske folk. De vet godt at Evergood-kaffe er litt dyrere enn de fleste andre kaffene i Norge. Det er mer et tegn på kvalitet enn at vi tar mer betalt, og vi kan dokumentere det også. Jeg tror folk hadde reagert mer om vi hadde tatt det bort, sier han til Kampanje.

Selv om slagordet er det samme, er årets reklamekonsept helt nytt. Det henter inspirasjon fra filmen «In the Mood for Love» fra 2000, skrevet, produsert og regissert av Wong Kar-wai. 

Reklamefilmene på 30 sekunder viser de små og store øyeblikkene som kan oppstå mellom mennesker over en god kopp kaffe.

- Kaffe er nok det dagligvareproduktet som er oftest til stede i de gode øyeblikkene mellom mennesker. Som markedsleder er Evergood med i disse øyeblikkene oftere enn noe annet kaffemerke, og det ønsket vi å gi en hyggelig og stemningsfull honnør til, sier Allergoth.

Det er reklamebyråene Rosser og Good Morning Naug som står bak kampanjen, sammen med regissør Jørn Haagen.

- Når man skal skape magiske øyeblikk på film, må man finne et godt holdepunkt. I disse filmene har vi valgt å se til den ikoniske filmskaperen Wong Kar-Wai, regissøren til den like ikoniske filmen «In the Mood for Love». Vi har sågar fått lov til å bruke musikken til originalfilmen, og hatt dialog med både komponist Shigeru Umebayashi og Wong Kar-Wai selv for å klarere bruken. De likte filmene våre godt, og ga sin fulle støtte, sier Haagen.

Regissøren har jobbet med Evergood siden 2015. Good Morning Naug og Rosser har jobbet med kunden siden byråene så dagens lys, og før det da var en del av Bates inntil byrået ble lagt ned i 2014.

- Vi føler at det er viktig at de skjønner merkevaren vår. Så lenge de klarer å utvikle seg ser vi ingen grunn til å endre på det, sier Ted Allergoth.

Se tre av reklamefilmene her: