Q-Meieriene lanserte Skyr Mini i 2015. Siden da har den barnevennlige klemmeposen med skrukork fått terningkast seks hos bramat.no og blitt veldig populær blant småbarnsforeldre. Faktisk så populær at meieriprodusenten slet med å levere nok produkter. Konsekvensen av det ble at reklamefilmen de laget allerede i 2020 sammen med reklamebyrået McCann Oslo måtte settes på vent.

Nå, tre år senere, har Q-Meieriene bygget et nytt meieri på Jæren og i takt med utvidelse av produksjonskapasitet lanserer de filmen som McCann laget i samarbeid med filmselskapet Willy.

- Og det er vi jo veldig glade for, vi synes jo at den både er veldig fin og treffer målgruppen godt. Den er ganske gjenkjennelig for alle småbarnsforeldre vil vi tro, sier Marianne Hauknes, byråleder i McCann Oslo. 

Kreatørene bak reklamefilmen Jan Petter Ågren og Stian Birkelid er begge pappaer og har erfart både slitne og sultne barn. Når de utviklet denne filmideen så de for seg hvordan verden kan oppleves for småbarnsforeldre når barna er «hangry».

Filmen er skutt i Oslo og noen hundre meter over Loen på Vestlandet. 

- Akkurat hvordan vi løste det er en yrkeshemmelighet, men ingen barn eller voksne ble utsatt for nevneverdig fare under innspillingen, sier produsent Krister Svensli i produksjonsselskapet Willy.

Markedsdirektør, Øystein Skreien i Q-Meieriene, som selv var med på innspillingen i Oslo. gleder seg til å endelig få filmen på lufta. 

- Og glede seg gjør hovedrolleinnhaverne Live Thorsen og pappa Lasse også. Kanskje spesielt Live som har rukket å bli nesten tre år eldre siden innspillingen. Den som venter på noe godt, venter heldigvis ikke forgjeves, sier Skreien.

Du kan se den «nye» reklamefilmen her: