Etter en høst preget av strukturelle endringer og strategiutvikling, rigger produksjonsselskapet Splay Ones norske avdeling seg for en økt satsing på det norske markedet. 

- Vi ser et behov hos det norske markedet etter et selskap som kan hjelpe merkevarer med å nå de ellers vanskelige målgruppene, noe vi gjør på målgruppens premisser. Vi skal fortsette å levere god underholdning på YouTube, men vi ser et stort potensial i utnyttelsen av de nyere plattformene, sier administrerende direktør i Splay One, Martine Hansen i en pressemelding. 

Hansen tok over som leder for Oslo kontoret tidligere i januar i år og har vært med på både sammenslåingen av Nent-selskapene Nice One og Splay i 2018, og oppkjøpet av Caybon-gruppen i 2021.

Les også: Maren Aas Nakken slutter i Splay One

Splay One har den siste tiden samarbeidet med kunder som Coca-Cola, Biltema, Maritim Karriere, Adidas og XXL. Tidligere har de også gjort kampanjer med Pedagogstudentene, Dødseforbundet og Røde Kors. Nå styrker selskapet produksjonsavdelingen og har hentet inn Michael Gundhus og Bjarte Ylvisåker som produsenter. I tillegg kommer Sofie Kiil Karlsen inn som kampanjekoordinator. 

Produksjonsselskapet har også rekruttert Mathilde Vatland og Theodor Nelson som rådgivere. De skal hente inn nye kunder og utvikle nye muligheter for selskapet. 

- Splay One skal være en strategisk partner, som trygt loser våre kunder til de beste resultatene på markedet. Rekrutteringen vi har gjort det siste året har resultert i et ekstremt faglig sterkt team som vi er veldig stolt av. Dette speiler seg i de gode samarbeidene vi har hatt den siste tiden, sier Hansen. 

Samtidig går Hansen ut i mammaperm i juni, dermed stepper produsent Bjarte Ylvisåker inn som midlertidig administrerende direktør. 

- Det er veldig spennende med så mye nytt blod med mange forskjellige bakgrunner, og jeg gleder meg til å jobbe med kunder og merkevarer som tør å ta plass i et undervurdert marked, sier Ylvisåker.