Industrikonsernet Lyse står bak merkevarer som Ice og Altibox. Nå ønsker konsernet og tydeliggjøre sin egen merkevare, og koblingen med resten av produktene i familien. Derfor har de slått seg sammen med Anti.

- Med hjelp av Anti skal vi utvikle en sterk og tydelig identitet og historie som får konsernet frem i lyset, og en sterk visuell verktøykasse som binder alt sammen, sier merkevareansvarlig i Lyse, Marit Wang Tveit i en pressemelding.

- Lyse konsern har flere satsingsområder, med viktige samfunnsoppgaver som må hensyntas i dette arbeidet. Derfor så vi nå behov for å utvikle nye retningslinjer slik at konsernet kan forvalte både produktmerkevarer og konsernmerkevare på en god måte. Her har ANTI overbevist oss med sin tilnærming til våre strategiske behov og komplekse struktur, og en spesiell forståelse for historiefortelling, fortsetter hun. 

Arbeidet har allerede startet og daglig leder i Anti, Kristin Eikeland Grimstad, forteller at de er «stolte over tilliten». 

- Lyse er mer enn et selskap, både for deres kunder, for deres eiere og deres ansatte, og for oss som partner. Selskapet er med på å bygge og utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Det er ganske fantastisk med alt det vi kan ta for gitt, som selvfølgeligheter, fordi Lyse har banet vei gjennom generasjoner. Det ligger mye spennende i kontrasten med å være både usynlig og uvurderlig.

- Vi ser fram til fortsettelsen, skyter Eikeland Grimstad inn.