En av de siste store trendene på TikTok går ut på at kvinner spør kjærestene sine om hvor ofte de tenker på Romerriket. Svaret er som regel overraskende ofte.

Romerriket falt som kjent rundt år 400, men Romerike består, og det fikk de kreative hodene i Anti til å tenke ut en idé som ble tatt godt imot hos Romeriks Blad.

- I Romerikes Blad så er naturligvis nyheter i fokus, men vi tenker alltid på hvordan vi synliggjør oss mer og ikke minst styrker merkevaren vår. Vi hadde fått med oss denne TikTok-trenden så da Anti kom til oss med denne ideen så syntes vi at det passet bra med vår markedsføringsstrategi. Det var en gøy idé, med tydelig budskap og rask utførelse, sier Nio Amini, markedskoordinator i Romerikes Blad.

Denne uken er reklameplakater med spørsmålet  «Hvor ofte tenker du på Romerike?» å se på togstasjonen på Lillestrøm og Oslo S. 

- Enkle ideer er ofte de beste, når man skal erobre folks oppmerksomhet. I dette tilfellet behøvde vi bare å fjerne en ‘r’ og en ‘t’ og så var budskapet klart, sier Øistein Engelsen Fjæra, rådgiver i Anti.

Han bekrefter at byrået ikke har Romerikes Blad på kundelista fra før, og sender en takk til JCDecaux for at de kastet seg rundt og fikk plakatene opp så raskt.