Widerøe, som er Norges eldste flyselskap, fyller i år 90 år. Som en del av feiring har de nå valgt å invitere med seg alle Norges 90-åringer på tur.

- Vi feirer 90 år med hverdag og eventyr, men føler oss sprekere enn noen gang. Og da vi fant ut at det finnes over 15.000 jevnaldrende jubilanter spredt over hele landet, tenkte vi at vi likeså godt ville invitere hele gjengen med på feiringen, sier Christan Skaug, kommersiell direktør i Widerøe.

Tilbudet gjelder for alle som fyller 90 år i løpet av 2024.

- Enten de vil fly til Florø, Færøyene eller Firenze, så kan de fly en gratis reise med oss, så lenge de bestiller og gjennomfører reisen i løpet av året. Etter å ha hatt med oss en gjeng sporty 90-åringer på filmopptak, er vi overbevist om at det finnes mange der ute som vil være med på tur, sier Mette Øyen, markedsdirektør i Widerøe.

For å vekke reiselysten til de jevnaldrende jubilantene slipper Widerøe i disse dager en kampanje i tradisjonelle medier som TV og print, i tillegg til sosiale medier.

Kampanjen er utviklet i samarbeid med Morgenstern og produksjonsselskapet Tangrystan.

Se 90-åringene gjøre seg klar til reise her: