I Norge er Bring markedsledende innen post- og logistikktjenester, men i Sverige og Danmark står konsernet foreløpig i en utfordrerposisjon. Med hjelp fra Pol, B-reel Films og den prisbelønte regissøren bak julefilm-suksessen «When Harry met Santa», satser Bring offensivt inn mot det nordiske markedet med ny reklamefilm der de byr på hobbygalskap og boikottingsstrategier for å kommunisere at Bring sørger for at pakker blir levert – uansett.

- I det svenske og danske markedet må Brings tjenester presenteres på en måte som skiller seg ut i «reklameblokka». Løsningen ble en serie psykologiske humorthrillere hvor plottet handler om å sabotere leveransene fra Bring. Men uansett forsøk, så gir vi oss ikke. Pakken din kommer fram uansett – igjen og igjen, sier Markedssjef for konsumentkommunikasjon i Bring, Gisela Björkgren i en pressemelding.

I den psykologiske humorthrilleren møter vi det svenske paret Hugo og Sarah – der sistnevnte ikke akkurat jubler over at Hugo har plukket opp den altoppslukende hobbyen med keramikk igjen. Fortvilelsen blir komplett når Sarah innser at Bring tilbyr litt for mange smidige og fleksible leveringsløsninger, og uansett hvor mange ganger hun prøver å stikke kjepper i hjulene for leveransene – dukker pakkene med leire opp, igjen og igjen.


- Vi har elsket å dykke ned i leireuniverset til Hugo, og boikottingsstrategiene til Sarah, og skulle ønske denne sagaen kunne vart for evig. I en verden full av konflikt, nedgangstider og kaos, er det skikkelig deilig å kunne å lage reklame som føles litt morsomme, rare og annerledes. Vårt store spørsmål er: Hvem heier man egentlig på? Hugo eller Sarah?, sier Thea Heber Bjørndal Iversen og Pia Emilie Lystad, som er kreatørene bak kampanjen i Pol.

Filmene er produsert av B-Reel Films og regissert av Sacarias Kiusalaas, som også regisserte When Harry met Santa, og er laget for Bring i både Sverige og Danmark med noen lokale tilpasninger og en helnordisk cast. Hovedfilmene har premiere i Sverige denne uken og i Danmark neste uke, i tillegg til flere kampanjeelementer.

- Vi er i det perfekte huset, hos det perfekte paret, i den mest perfekte morgenstunden. Hva om filmen tar en romcom-twist rett ned i helvetet? Det er vakkert opplyst, karakterene ser på hverandre med den største kjærlighet. Men midt i dette slipper vi en leirebombe. For meg er alltid stemningen det viktigste i en film. Jeg synes vi har gitt filmene en atmosfære jeg aldri har sett før, sier regissør i B-Reel Films, Sacarias Kiusalaas.

Fra Pol har Thea Heber Bjørndal Iversen, Pia Emilie Lystad, Simon Karlsson, Kristin E.B. Scheele, Marius Eriksen, Ole Jakob Bøe Skattum og Benjamin Rogers jobbet med kampanjen.