Stavanger Aftenblad, en av Norges største regionsaviser og mediehus med dype røtter og en tydelig posisjon i Stavanger-regionen og medie-Norge, har valgt Fasett som ny byråpartner.

Dermed velger Schibsted-avisen kortreist når de skal velge seg et nytt reklamebyrå.

- Vi ser det som en del av vårt samfunnsoppdrag å velge aktører med lokal tilhørighet, sier Silje Herget, markedssjef i Stavanger Aftenblad.

Hun sier Fasett «har et godt renommé» og at byrået er gode på å utfordre avisen «både strategisk og kreativt».

- Teamet vi har blitt kjent med har i løpet av kort tid satt seg inn i vår komplekse mediehverdag og ser oss både fra kommersiell og redaksjonell side. Faglig dedikasjon og engasjement er det mye av hos Fasett, på tvers av generasjoner. Det gir ekstra energi og gode diskusjoner når vi møtes, sier hun.

Byråleder i Fasett, Pål Hjorth Berge er også svært glad for å få Stavanger Aftenblad tilbake som kunde.

- Aftenbladet er en av regionens eldste og sterkeste merkevarer, og de befinner seg i et marked i voldsom endring. Slike merkevarer må man håndtere med kjærlighet og innsikt og vi er stolte av at Stavanger Aftenblad – som også har vært kunde her tidligere – igjen viser oss denne tilliten. Vi ser på dette som et langsiktig samarbeid og gleder oss til årene fremover sammen, sier en begeistret byråleder.

Avtalen omfatter merkestrategisk rådgiving, utvikling av visuell identitet og design, samt idé-, strategi- og konseptutvikling for kampanjer og sponsoraktiviteter.