For en ukes tid siden skrev Kampanje om talentduoen og reklamestudentene Tage Hogness (22) og Ingrid Gulaker Skoglund (21) som hadde stukket av med tre priser under årets Young Ones i New York.

Les også: Reklamestudenter vant talentpris i New York: - Håper ideen blir realisert

Nå er Westerdals-studentene tilbake på norsk jord etter noen måneder på studier i USA. Og en knapp uke etter at de landet i Norge igjen, sikret de seg torsdag kveld en ny pris - «årets gullkalv». 

Vinnercasen var for Samsung ved navn Spot the details. Juryens begrunnelse går som følger:

- Valget av Årets Gullkalv var lett. Én jobb imponerte samtlige jurymedlemmer. Med sin enkelhet, kløkt og, i mangel på bedre ord, baller. For jobben som vinner er visuelt sterk, interaktiv, digital og samtidig analog, og den er modig. Årets Gullkalv setter seg opp mot verdens sterkeste konkurrent på en minneverdig måte - og får juryen til å tenke; fuck, det var smart.

Casen vant også gull i kategoriene uforventet bruk av media, digitalt og utendørs. 

- Å vinne for denne casen var utrolig gøy. Det kom som en overraskelse for oss begge, spesielt siden dette var en case vi utviklet på én dag rett før innsending, sa duoen i takketalen sin.

Gulaker Skoglund og Hogness hanket inn totalt ni priser, hvor av fem av dem var gull. For tiden er teamet i praksis hos Nord DDB, hvor de skal være frem til sommeren. Etter praksisen er de ferdig på Westerdals og skal ut på jobbmarkedet.

Se duoen motta prisen her: