Stian Haugland (37) vender tilbake til Knowit Experience etter snaut to år som medstifter av konsulentselskapet Karabin Sans.

- Jeg gleder meg til igjen å få bidra inn i det jeg opplever som bransjens sterkeste tverrfaglige miljø, sier Stian Haugland.

Med tilbakekomsten kan Knowit Experience styrke seg på konsulentutleie innen design og Haugland blir ny kommersiell leder for området.

- 2021 har så langt vært et svært godt år, med mange nye kunder og spennende oppdrag fra eksisterende kunder. Vi har derfor et behov for å styrke oss også innenfor konsulentutleie innen designområdet. Vi er utrolig godt fornøyde med å ha fått på plass Haugland, og føler oss trygg på at han vil utvikle satsningen vår videre, sier Marius Haugen, avdelingsleder i Knowit Experience Bergen.

Tok en «pilegrimsferd»
Det er altså rundt to år siden Haugland jobbet i Knowit Experience etter at han kom dit i 2009 som UX-designer og seniorkonsulent. I 2019 var han én av tre gründere av konsulentselskapet Karabin Sans, hvor han gikk inn som partner og leder for UX.

- Det var viktig for meg å ta en «pilegrimsferd» etter nesten ni år i samme selskap. Jeg har hatt to skikkelig fine år i Sans, som har vært både spennende og lærerike. Som gründer i en nysatsning får man erfaringer som er vanskelig å oppnå fra en skolebenk. Nå føles det både godt og riktig å vende tilbake. Selv om jeg kjenner Knowit godt fra før, har selskapet utviklet seg mye siden sist, sier Haugland.

Haugen er veldig godt fornøyd med å ha Stian Haugland tilbake på laget.

- Vi kjenner Stian godt, og vet hva han betyr både for både kunder og ansatte. De siste årene har han breddet kompetansen sin ytterligere, og jeg gleder meg til å utvikle området videre sammen med ham, sier Haugen.

Knowit Experience har hatt stor vekst i Bergen dette året, med 17 nyansatte bare i august og 42 så langt i år.

- Vi opplever høy etterspørsel etter flinke fagfolk, kanskje spesielt innenfor områder som havnæringene, bærekraft og maskinlæring. Vi har fokus på videre vekst, som gjør oss i enda bedre stand til å levere de tjenestene som markedet etterspør, sier administrerende direktør Marianne Dorthea Jacobsen i Knowit Experience Bergen.