Det nye markedsføringsselskapet til tidligere Red-topp Sigurd Vik - Coupler styrker teamet med en golfspiller, en kostholdsveileder, en atlet og en polsk finansjournalist

 - I fjor økte Couplers omsetning med hele 75 prosent, så vi var bare nødt til å styrke kapasiteten vår for å produsere flere gode B2B-kampanjer og innhold for stadig nye kunder. Nå tar vi inn fire nye spennende folk og flere skal vi bli, sier daglig leder og gründer, Sigurd J. Vik til Kampanje.

Da Coupler i fjor høst fikk en jobbsøknad fra en norsklærer i Polen, ringte det noen bjeller i Viks hode. Søknaden kom fra 26 år gamle Paulina Ćwikowska og skilte seg kraftig ut.

- Jeg tror Sigurd har en sjette sans når det kommer til både den teknologiske framtiden og folk. Han har sett noe i meg som jeg ikke har sett selv enda, sier Ćwikowska.

Pandemien gjorde at Ćwikowska flyttet til Norge og Oslo i september i fjor, fra Gdansk, hvor hun har tatt master i skandinaviske studier, og jobbet både som norsklærer og finansjournalist i Reuters. Hun har ingen erfaring fra byråbransjen fra før – nå er hun ansatt som webredaktør. 

- Det er utrolig kult at Coupler tar sjansen på meg, og det faktum at vi er et så variert og annerledes team vil gi kundene våre en opplevelse av å få servert unike løsninger og vinklinger på sine utfordringer når det kommer til markedsføring og strategi, sier Ćwikowska.

I tillegg har Coupler ansatt en ny prosjektleder, Caroline Johannessen (33) fra Nøtterøy. Hun har erfaring fra prosjektarbeid innen mystery shopping og markedsresearch og blir i meldingen «beskrevet som et arbeidsjern, ei som er rå på effektiv arbeidsflyt og fremdrift.» 

- Å komme inn i et arbeidsmiljø som fokuserer på personlig egnethet er fantastisk.  Coupler er en spennende start-up med stor takhøyde og personligheter med bred kompetanse, sier Johannessen, som er treningsinstruktør og kostholdsveileder på si.

Coupler har også bragt inn to unge entreprenører på deltid. Alexander Naglestad (19) og Kristoffer Johnsrud (19) startet allerede som 16-åringer sitt eget byrå for digital markedsføring, San Media Solution. Nå skal de jobbe med performance for Coupler. 

- Disse to gutta har svært god teft for hva som fungerer i de digitale annonsekanalene. Og kombinasjonen av Kristoffers tekniske fokus og Alexanders kreative sans er gull, sier Vik. 

Naglestad, som fortsatt driver San Media Solution, og er proff golfspiller som har deltatt i NM for juniorer, sier han «følger bransjen med argusøyne.»

- Den er jo stadig i endring. Jeg vil lære meg nye strategier og triks fordi jeg nok aldri blir ferdig utlært på noe som helst, sier han.

Johnsrud, som har konkurrert i terrengsykling, er helt enig. Han driver i dag Johnsrud Media som blant annet skreddersyr nettsider, ved siden av engasjementet for Coupler.

- En del av vår selskapskultur er å oppfordre de ansatte til entreprenørskap. Mange av våre kunder er gründerselskap, så medarbeidere som tenker som gründere vil lettere forstå kundene våre, sier Vik.