Design og merkevareutvikerne i Bold vokser og melder at de i løpet av året har fått flere nye talenter inn gjennom dørene. 

- De sterkeste merkevareopplevelsene springer ut fra en tydelig konseptuell ide, som danner grunnlaget for merkevares identitet og uttrykk. Kompetansen vi nå har fått på laget er avgjørende for å lykkes med å utvikle holistiske merkevarer som skiller seg ut, sier Tine Moe Løvberg, administrerende direktør i Bold i en melding. 

Elisabeth Hilde hentes fra Bleed og trer inn som kundeansvarlig eller account manager. Hun har de senere årene jobbet som prosjektleder i SMFB og Bleed, der hun har ledet både prosjekter for kunder som Intersport, Obs, Universitet i Oslo og Historisk Museum.

- Jeg har fulgt Bold fra starten og ser veldig frem til å jobbe med denne dyktige og fine gjengen. De er ledende på design og har også et godt nettverk i NoA, som gir de bredden og styrken til å levere topp
kvalitet. Det er inspirerende, sier Hilde. 

Bold har også ansatt Vanja Andersen, som er nyutdannet designer. Andersen har studert ved Falmouth University i England og har erfaring fra Metric.

- Jeg har lenge sett opp til Bold og beundret arbeidet deres, så det at jeg er her i dag er litt som en drøm, uansett hvor klisjé det måtte virke, sier hun. 

Henter fra utlandet
Matthes Alpheis har funnet veien fra Tyskland hvor han er utdannet innen samfunns- og økonomikommunikasjon, og har jobbet som kulturmanager i over ti år. Ifølge meldingen vil Alpheis styrke den strategiske rådgiversiden i byrået.

- Jeg er ekstremt stolt over å være en del av Bold og å kunne bidra kreativt i utviklingen av unike merkevarer. I min tid som dramaturg i Berlins kulturscene var jeg opptatt av å kombinere førsteklasses kunstnerisk performance med opplevelser av nærhet og resonans. Det er desto mer givende å jobbe for et studio som står for klarhet, konsistens og kreativ fortreffelighet, sier Alpheis.

Bold har også knyttet til seg seniordesigner Lars Bjørnstad.

- Mens jeg jobbet i København har jeg hele tiden hatt et godt øye til design i Norge og spesielt Bold. Derfor er det utrolig spennende å endelig få være en del av det og å få jobbe med så dyktige og inspirerende mennesker, sier Bjørnstad.