- Det gleder oss stort å ha Håkon med på laget. Han har god teknologisk forståelse, en eventyrlysten nysgjerrighet, samt en strukturell tilnærming. Dette er en kombinasjon vi verdsetter høyt i Aller Media, sier Martin Meiner, leder for innovasjon og annonseprodukter.

Håkon Åslie blir hentet til Aller Media fra det norske start-up miljøet. Han har siden han avsluttet bachelorgraden i innovasjon og forretningsutvikling jobbet som selger og forretningsutvikler i flere norske start-ups, deriblant Gobi Stories. Nå blir han kommersiell forretningsutvikler i Aller.

- Vi har allerede et sterkt og fremoverlent kommersielt lag hos oss i Aller Media. Med Håkon med på laget vil vi ha ytterligere fokus på å drive prosjekter på en effektiv måte og sørge for at vi hele tiden er oppdatert på de siste trendene på markedet, sier Meiner.

Sammen med resten av teamet skal han utforske nye muligheter innenfor annonsemarkedet, og utvikle produkter for kundene til mediehuset.

- Jeg kommer fra et miljø der tunnelsyn ikke eksisterer, proaktivt arbeid er et must og hvor man er nødt til å være kreativ i arbeidsmetoden. Dette tror jeg vil bidra til både kreative løsninger, men også nytenkende tilnærminger til de utfordringene vi møter, forteller Åslie, og fortsetter:

- Aller Media er et selskap som tør å satse og som stadig gjør en innsats for å bringe kloke hoder sammen. Jeg er opptatt av å hele tiden søke etter måter å optimalisere og innovere, og derfor tror jeg at Aller Media blir en super match for meg.