For ett år siden inntok det globale design- og strategibyrået Manyone det norske markedet gjennom oppkjøpet av Studio Vues. Nå satser de videre med ansettelsen av Bettina Lycke som ny kommersiell direktør. 

Hun kommer fra Knowit Experience der hun har vært teamleader og seniorrådgiver.- Bettina er akkurat det vi trenger nå. Hun er faglig sterk, kommersiell, engasjert og god med folk. Hennes lange byråerfaring gjør at hun vet hvordan vi bør posisjonere oss, hva vi bør gjøre for å komme oss dit og ikke minst evner hun å gjennomføre ting. Vi har talt ned dagene til hun var på plass, sier Jon Haukaas, Partner og Co-Head av Manyone Oslo.- Manyone for meg er et friskt pust i bransjen. Perspektivet og tjenestene de byr på har jeg ikke sett lignende til i Norge. I tillegg har de en winner-kultur og folk som leverer godt. At de også har fått det globale systemet til å faktisk fungere for både de ansatte og kundene var også tiltrekkende. Selvfølgelig måtte jeg takke ja til denne muligheten, sier Bettina Lycke.

Oslo-kontoret til Manyone teller nå 26 designere, kaospiloter, rådgivere og innovatører. Globalt har Manyone vokst til over 300 ansatte fordelt på 13 kontorer i Europa, Asia og Nord- og Sør-Amerika

- Vi vet at størrelse er avgjørende for å skape reell effekt, og vi tror på en tverrfaglig, global tilnærming for å løse fremtidens utfordringer. Vi ser at kundene våre er sultne på mer innsikt, ekspertise og perspektiver fra alt som skjer der ute for å verdiøke sine satsninger. Da er det utrolig gøy at vi nettopp kan by på dette og at det er så integrert del av selskapet vårt, sier Michelle Cole, Partner og Co-Head av Manyone Oslo.