Digitalbyrået Dekode etablerer et nytt team for å møte etterspørselen fra organisasjoner og bedrifter som trenger innhold og kommunikasjon - som informerer, engasjerer og konverterer.

- Vi merker at flere kunder ser styrken i å ha kort vei fra nye nettsider til å få god rådgivning rundt innhold og markedsføring, for å oppnå sine kommunikasjon- og forretningsmål. Ikke minst har de behov for kapasitet til å få det produsert og tatt ut i riktig kanal, sier Magnus Nilsson, kommersiell leder og rådgiver i Dekode.

Han sier selskapet for tiden «jobber mye med design og utvikling av nettløsninger for organisasjoner», men at etterspørselen etterspørselen etter innhold er tiltagende.

-  Dermed er det også ekstra relevant for oss å satse på innhold for å hjelpe kundene å benytte seg av potensialet i disse nettløsningene, sier han.

Ny på laget er blant andre innholdsrådgiver Martine Furulund, som tidligere var varemerke- og innholdssjefi selskapet Youty Group med skjønnhetsproduktene Blush, Nordicfeel og Eleven. 

- Dekode er ikke bare et byrå med spennende kunder og prosjekter, det er også et sted med enormt mye kunnskap og gode verdier i bunnen. Jeg gleder meg til å ta med meg det jeg kan om innhold, og hvordan man bruker det til å skape både flere og mer lojale brukere, inn i våre prosjekter, sier Furulund. 

Innholdsprodusent Anniken Bjerkestrand startet tidligere i høst fra Redd Barna, der hun arbeidet som rådgiver i markedsavdelingen.

- Det å kunne jobbe med enda flere organisasjoner og bedrifter er en gavepakke for meg som kommer fra Redd Barna. Det er veldig spennende å kunne bidra til at disse kan benytte seg sitt fulle potensiale. Jeg gleder meg til veien videre, sier Bjerkestrand.

Også Julia Edin går inn på innholdsteamet. Hun har allerede jobbet i Dekode i fire år hvorav de siste årene med hovedfokus på organisasjoner og medlemskommunikasjon.

Dekode teller rundt 60 ansatte fordelt over Norge og Europa, og arbeider med kunder som Nasjonalbiblioteket, Redd Barna og Høyre. Byrået hadde i 2021 en omsetning på drøye 52 millioner kroner og hadde et overskudd før skatt på 2,2 millioner kroner.