Nederlandske Azerion tilbyr en rekke tjenester innen annonseteknologi, mediesalg og spill og gjennom oppkjøpet av Widespace inntok selskapet det norske markedet i 2019. Senere har flere nye oppkjøp funnet sted gjennom selskapene Strossle og Delta Projects og teamet består i dag av 16 ansatte. Selskapet har dermed lagt til innholdsmarkedsføring samtidig at man kan tilby annonsørene en egen annonseplattform.

Norgessjefen har stor tro på at selskapet vil styrke sin posisjon ytterligere som en aktør og samarbeidspartner i bransjen. 

- Azerion har nå en bred produktportefølje og samarbeider med flere av Norges største publisister og annonsører.  Alle de store mediebyråene er kunder av oss, samt at vi har mange direktekunder i alle segmenter. Fokus i Norge vil være Azerions produkter innen video og gaming, samt befeste posisjonen Strossle har skapt som landets ledende plattform for distribusjon av innhold, og Deltas posisjon som DSP, sier tidligere landssjef i Strossel, som nå er ny norgessjef i Azerion Norge, Trånn Ciekals

Les også: Annonseselskaper slår seg sammen: - Alle de store mediebyråene er kunder av oss

Til sammen hadde de tre selskapene Azerion, Strossle og Delta Projects en omsetning på 120 millioner kroner i 2021. Rett før nyttår åpnet de et nytt kontor i hovedstaden.

- Sammen hadde vi over 200 kjøpende kunder i 2022, og i andre kvartal vil vi og lansere store formater hos flere publisister samt  lyd og digital utendørs. Det er veldig spennende å bli en del av et stort tech-selskap som Azerion. Vi ser allerede at vi har mange nye løsninger som blir varmt mottatt av norske publisister og som publisistene føler har manglet i det norske markedet, sier Mari Grønvold fra Strossle, som i dag har gått over i en rolle som operasjonell sjef i Azerion. 

I tillegg går Delta Projects-sjefen Peter Karlsson inn som ansvarlig for det programmatiske i Azerion. 

I en melding heter det at sammenslåingen av de ulike enhetene har ført til at selskapet har utvidet staben ytterligere innenfor native, spill, video og programmatisk annonsering. 

- Flere av våre kunder er allerede begynt å kjøpe på tvers av de ulike formatene, og vi ser at vi og har muligheten til å fungere som en plattform hvor vi kan tilby det meste innen mediekjøp utenom TV og radio, sier Ciekals.   

Les også: Azerion ekspanderer i Norden: - Svenskene er kjent for å være fremoverlente

På bildet øverst ser en fra venstre Shayan Kordestani, Trånn Ciekals, Thomas Grønvold-Danilo Henriquez, Ulrikke Dahlskås og Peter Karlsson. Foran fra venstre sitter Tina Hestnes, Karoline Lindum-Johanna Haugli, Mari Grønvold, Maja Risvold og Rebecca Krøvel.