IT-selskapet BlueTree ansetter sin første markedssjef. BlueTree er et norsk teknologiselskap som jobber innenfor områder som kundeopplevelser og sluttbrukeradopsjon.

- Vi ønsket å få inn krefter utenfra IT-verdenen, sier Sebastian Myrseth, som er en av lederne i selskapet.

Han forteller at BlueTree har vært i sterk vekst det siste året. Selskapet nesten doblet omsetningen sin i 2021 til snaue 30 millioner kroner. Tall fra 2022 foreligger så langt ikke. Nå ønsker de å ruste opp med sin egen markedssjef og den rollen blir det opp til Dina Heier Pedersen å fylle. Hun kommer til BlueTree fra Schibsted Partnerstudio, der hun jobbet som prosjektleder og innholdsprodusent.

- Det var et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Her har jeg allerede fått frie tøyler til å leke meg med en spennende merkevare i sterk vekst. Fra de første samtalene var det veldig tydelig at BlueTree og jeg var en match, sier hun.

BlueTree holder i dag til i Oslo, på Hamar og nylig også i Göteborg, og er godt kjent i fagmiljøene. Nå er målet å synligjøre BlueTree som en sentral aktør innenfor modernisering av IT-infrastruktur og digitale transformasjon.

- Vi vil at flere skal kunne dra nytte av all den faglige kompetansen vi sitter på. I tillegg skal vi også lansere en helt banebrytende plattformløsning i nærmeste fremtid, og da er det godt å ha med en som Dina på laget, avslutter Myrseth.