Design- og strategibyrået Manyone har ansatt Eirik Penne i en stilling som Design Director. Han kommer sist fra stillingen som Business Developer & Senior Advisor i Inventas.

- Manyone er en «once in a lifetime»-mulighet. Her får jeg muligheten til å både lede dyktige fagfolk og være rådgiver for framtidsrettede kunder som skal løse noen av de vanskeligste utfordringene vi står ovenfor. Det er også motiverende å komme inn tidlig i vekstreisen og være med på å forme byrået videre, sier Eirik Penne i en pressemelding.

Han går inn i den operative ledergruppen i Manyone med ansvar for å lede UX- og UI-miljøet samtidig som han får kundeansvar for en av Manyones største kunder.

- Jeg er svært fornøyd med å få Eirik om bord. Jeg kjenner han godt fra tidligere, og vet vi får en stødig og solid rådgiver, fagmann og lagspiller. Eirik passer perfekt for oss og jeg har store forventninger til hva han kommer til å bidra med, sier Jon Haukaas, Managing Partner i Manyone Oslo.