David Benioff og Dan Weiss skal ha signert en avtale verdt 200 millioner dollar, eller snaue 1,8 milliarder norske kroner, med strømmegiganten Netflix. The Hollywood Reporter omtalte først nyheten. Benioff og Weiss fungerte som både serieskapere, kreativt ansvarlige og manusforfattere på HBO-serien Game of Thrones. 

Den lunkne mottagelsen på den siste sesongen av Game of Thrones ser ikke ut til å ha skremt strømmetjenestene. Ifølge The Hollywood Reporter så Amazon, som fra før bruker store summer på en Ringenes Herre-serie, lenge ut til å bli den neste arbeidsgiveren til Benioff og Weiss. Før Netflix sikret seg duoen med en milliardavtale, skal Disney også forsøkt å lande duoen.

Avtalen vil strekke seg over flere år og stjerneduoen skal lage innhold eksklusivt for Netflix.

- Vi er lykkelige over å ønske de mesterlige historiefortellerne David Benioff og Dan Weiss til Netflix. De er en kreativ kraft og har gledet publikum verden over med deres episke historiefortelling. Vi er spente på hva deres fantasi vil bringe til våre medlemmer, sa Netflix i en pressemelding.

Det er imidlertid usikkert når vi får se Benioff og Weiss sine nye Netflix filmer og serier. Før skaperduoen ble ferdige med «Game of Thrones» avtalte de å lage en «Star Wars»-trilogi for Disney. Første film i trilogien har planlagt premiere i desember 2022, så det blir nok enda en stund før vi får se noe av Benioff og Weiss på Netflix.