Etter halvannet år som kreatør i We Are Live, går Fabian Bjørne-Larsen over til rollen som Head of Creative i Cavai.

- Vi trengte en person som var like teknisk som kreativt anlagt, sier Steffen Svartberg, som er daglig leder og en av gründerne i Cavai, i en pressemelding.

Fabian Bjørne-Larsen sier i samme melding at han gleder seg til å ha ansvar for kampanjer og utvikling av tjenesten på tvers av landegrenser.

- Selv om Cavai er i ferd med å lande noen store, internasjonale avtaler, er det utrolig viktig å ikke ta noe for gitt. Aldri legge noe mindre energi i oppdrag fra mindre annonsører, ikke ta småprosjektene for gitt. Kunder vet når de blir nedprioritert, sier han.

Bjørne-Larsen har en bachelor i informasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen og en bachelor som tekstforfatter fra Westerdals.

- I startup-bedrifter ligger det en enorm verdi i å ha ansatte som er fleksible, effektive og kan se ting fra flere sider, sier Svartberg.

Cavai utvikler chatbots for annonsører og mediehus, og fik nylig Try på eiersiden.

- Vi har stor tro på at mye reklame kan gjøres både interaktivt og valgfritt. Gi folk eierskap til det som skjer, gi de muligheten til å avslutte, muligheten til å leke videre. Vi har begynt å jobbe på måter å få konversasjon inn i reklamen, avslutter Svartberg.

Les mer: Try har fått trua på «snakkende bannere» - kjøper seg inn i chatbot-selskap